HEIPAT JOENSUULLE

mDSC_0112 mDSC_0124 mDSC_0143
takki BikBok // paita Kappahl // farkut Cubus // kengät Nike

Viime viikolla tuli heitettyä taas heipat Joensuulla hetkeksi, kun oli aika lähteä "joululoman" viettoon kotikotiin.

Tällä kertaa suurin osa lomasta tulee tosin vietettyä töissä, mutta about viikon mä ehdin lomailla sitten tammikuun alussa ennen Joensuuhun paluuta. Tälläkin hetkellä mulla on menossa kevyt 12 päivän työputki... :D Mutta on tää onneks niin erilaista verrattuna opiskeluun - henkistä lomaa siis!

Blogi loisti viime viikon hiljaiselollaan, kun yritin sopeutua taas työrytmiin. Tällä viikolla yritän aktivoitua edes vähän! Mutta nyt taidan laittaa pari jaksoa Gossip Girliä pyörimään ja jatkaa joululahjojen tekemistä ennen kuin on aika lähteä iltavuoroon.

P.s. Asusta sen verran, että tää taitaa itse asiassa olla viimeinen asu, joka on kuvattu mun vanhan asunnon hoodseilla! Niin vaan muutostakin on kohta kaksi kuukautta. Mutta tosiaan, siihen asuun. Hyvin perusminua: farkkua, nahkatakkia ja raitaa säväyksellä huulipunaa. Helppo asu, jolla minustakin sai muuttokiireiden keskellä ihmisen näköisen. :D Tässä asussa lähdettiin äidin kanssa muuttolaatikoita pakoon leffateatteriin (ja oli muuten ensimmäinen kerta ikinä, kun menin leffaan myöhässä...).

5 kommenttia

  1. Monet odottaa jo joululomaa, oli sitten kyse nuorista, lapsista tai meistä aikuisista :)

    VastaaPoista
  2. Hyvää ansaittua joululomaa lukemiskiireiden keskeltä! Nätti tuo asukokonaisuutesi. Jämpti.

    VastaaPoista
  3. Oikein mukavaa ja rentouttavaa joululomaan! Kivan värinen punainen huulillasi.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kaikille kommenteista (näin hyvin jälkikäteen!)

    VastaaPoista